Tres nous espais d’ombra als parcs infantils de Cornellà

Departament d'Espai Públic

Durant el mes de maig s’han instal·lat als parcs infantils de Plaça Catalunya, Avda. Del Parc i al carrer Frederic Soler (amb Països Catalans) unes estructures amb lones per donar ombra a les àrees on estan ubicats els jocs infantils. Aquestes estructures s’eleven a més de quatre metres de terra i serveixen per reduir l’impacte del sol. A més de les ja esmentades, des de l’any passat hi ha instal·lacions semblants a les places Joan Miró, Can Suris i Josep Tarradellas, a més del Parc de Rosa Sensat.

A més de les zones d’ombra, un gran nombre de parcs infantils han vist millorades les seves instal·lacions amb la renovació d’elements de jocs i mobiliari urbà, així com la creació de zones diferenciades per a petita infància i per a nens i nenes de més edat. Tanmateix, a alguns espais com a la plaça Lindavista, s’han instal·lat plataformes d’activitats per a la gent gran. De forma paral·lela, al parc de la Infanta i a Can Mercader, s’han creat zones de pic-nic per a les famílies.

L'Ajuntament de Cornellà porta a terme anualment actuacions de millora als parcs infantils de la ciutat amb l'objectiu d'assegurar-ne la conservació i, alhora, incrementar-ne la qualitat. Cal destacar igualment, que totes aquestes iniciatives formen part de la voluntat de l’Ajuntament de desenvolupar espais d’oci i esbarjo urbà amb alternatives de joc per als infants i també de descans per als adults.