Torna el Mercat d'Intercanvi de Cornellà

Preu: Gratuït
Per reservar taules:
Per mail: info@lafraguaweb.org
Per telèfon: 93 517 12 52 o al 647 50 36 41
Al local social de la fragua: c/Vistalegre 40, Cornellà

Davant de la gran quantitat de productes en bon estat que tots tenim guardats, amagats i avorrits als armaris, l'ajuntament de Cornellà vol potenciar l'intercanvi de productes usats com a mitjà per a reduir els residus, afavorir la re utilització i reflexionar sobre el consum responsable; creant un espai cívic i de convivència.

QUÈ ES EL MERCAT D'INTERCANVI DE CORNELLÀ?
El mercat d'intercanvi vol ser un espai cívic i obert a tothom, on es tracta d'intercanviar objectes en bon estat, que tenim per casa o estem pensant llençar i poden ser útils per altres persones, alhora que podem trobar quelcom útil per nosaltres.És un espai on els diners no tenen cap valor, donat que participar-hi és totalment gratuït i els objectes només es poden intercanviar per altres objectes, no per diners.

COM FUNCIONA EL MERCAT D'INTERCANVI DE CORNELLÀ?
Existeixen dues maneres de participar-hi:
- Reservant les taules que l'ajuntament posarà a disposició de tots els ciutadans/es, de manera gratuïta, per tal de mostrar els objectes que es volen intercanviar. Les taules poden ser reservades per persones o entitats.
- Visitant el mercat amb els objectes que es faran servir per intercanviar.

QUÈ PODEM INTERCANVIAR?
Objectes vells o nous d'utilitat que ja no ens són necessaris, dels quals volem despendre'ns, i intercanviar-los: llibres i contes, música, pel·lícules i Dvd, electrodomèstics, roba i complements, mobles , eines, objectes de la llar, bijuteria, jocs i joguines, material informàtic, plantes, material d'escriptori i/o despatx, objectes i roba de nadó...i tot allò que creguis intercanviable.