Corpus 2011: la Festa Major, més màgica que mai

La ciutat es vesteix de gala per acollir la Festa Major durant la setmana del 20 al 26 de juny. Més de 100 propostes de tot tipus i per a tots els públics ens esperen a tots els barris de la ciutat per viure amb intensitat uns dies que combinen la tradició amb la modernitat i en la que s'impliquen un gran nombre d'entitats.

L'autèntic tret de sortida serà el pregó, a càrrec de l'actor cornellanenc Adrià Rodríguez, conegut pel seu paper a la sèrie "Física o Química". Serà el dijous, a les 21.15hores des de la balconada de l'Ajuntament. Poc després, les colles i bèsties de foc del Corndefoc prendran la ciutat per donar l'inici a uns dies màgics, de diversió i convivència.
La música, sempre protagonista
Un dels plats forts del Corpus és la música amb propostes variades per a tots els gustos i generacions. Des de les propostes innovadores i de grups novells en el Parc de Rosa Sensat de la mà de l'entitat Toc de Corn, fins a l'estel•lar concert a la plaça Catalunya el dissabte, amb Culto Adverso i Mago de Oz. Per als més joves, l'escenari del Parc Esportiu acull el dia 24 (21h) el festival In-Day i el dissabte 25, la proposta arriba des de "Maxima Outdoor Session". Les orquestres als barris i a l'Envelat i la rumba de la mà de Peret (diumenge 26, 19h) són altres interessants i rítmiques propostes.


Tota la programació es pot consultar a la web de Corpus.