Música de tots els estils, ball i cinema per a les Nits d'Estiu

Descarrega la programació completa

Departament de Cultura

Las Migas, Always Drinking Marching Band, Standstill o Lakatans són alguns dels grups que sonaran i ens faran ballar durant les nits de juliol a Cornellà.

La 14a edició de les "Nits d'Estiu" comptarà amb prop de 40 propostes que s'allargaran de l'1 al 31 de juliol. Aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Cornellà té com a objectiu promoure la música i obrir la ciutat a diferents estils i grups. Totes les activitats són gratuïtes i tenen com a escenaris espais a l'aire lliure com el Parc de Can Mercader i el de la Infanta per als concerts més multitudinaris, espais com el Castell, per a les propostes de petit format, i la plaça Catalunya per al Cinema a la fresca. Aquest any també s'afegeixen com a propostes accions de dansa en l'espai públic, com els centres comercials Splau! i Llobregat Centre o la plaça Catalunya. També es realitza una performance a l'Espai d'Art Moritz i diverses entitats realitzen activitats que s'inclouen al programa.

Hi haurà alternatives per a tots els gustos, amb ritmes i varietats des del gospel, jazz, flamenc, funk, pop i rock, fins a la lírica i ritmes suaus.

Can Mercader Festival

També es podrà gaudir d'una nova edició del Can Mercader Festival, el dia 16 de juliol, una proposta de música alternativa i tallers vinculats al món de les arts.