Arriba el Can Mercader Festival, la trobada multidisciplinar de l'estiu

Programació del Can Mercader Festival Programació de les Nits d’Estiu

El proper 16 de juliol torna el Can Mercader Festival, una trobada multidisciplinar on trobareu tots els estils musicals que fan del mestissatge la seva raó de ser. Aquest festival de petit format acull grups que assagen a la Factoria Musical de Cornellà, com Dais, Confusa, Círculo Rojo o 3R Museck. El concert es celebrarà el tercer dissabte de juliol a les 22 hores al Parc de Can Mercader. És gratuït.

Sota el paraigües del Can Mercader Festival també s’inclou “Experimenta”, un programa de promoció artística juvenil on no faltaran actuacions de dansa, exhibicions acrobàtiques, exposicions fotogràfiques i visionats de curtmetratges, sense oblidar l’assaig d’un flashmob i lip dub, que es podrà veure al YouTube. ”Experimenta” es desenvolupa durant dos dies i a dos escenaris diferents: El 15 de juliol a Plaça Catalunya, de 19 a 22 hores, i el dia 16, al Parc Can Mercader, de 19 a 1 de la matinada.

Un ventall de possibilitats: Segueixen les Nits d’Estiu

Standstill, Cat in a Wall o Lakatans són alguns dels grups que sonaran i ens faran ballar durant les nits que resten de juliol a Cornellà. Aquesta 14a edició de les "Nits d'Estiu" compta amb prop de 40 propostes que s'allargaran fins el 31 de juliol. Aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Cornellà té com a objectiu promoure la música i obrir la ciutat a diferents estils i grups.

Totes les activitats són gratuïtes i tenen com a escenaris espais a l'aire lliure com el Parc de Can Mercader i el de la Infanta per als concerts més multitudinaris, espais com el Castell, per a les propostes de petit format, i la plaça Catalunya per al Cinema a la fresca.

Aquest any també s'afegeixen accions de dansa en l'espai públic, com els centres comercials Splau! i Llobregat Centre o la plaça Catalunya. A més, es realitza una performance a l'Espai d'Art Moritz i diverses entitats realitzen activitats que s'inclouen al programa.

Hi haurà alternatives per a tots els gustos, amb ritmes i varietats des del gospel, jazz, flamenc, funk, pop i rock, fins a la lírica i ritmes suaus.