V Trobada d'Entitats de Cornellà promou espais de diàleg i col·laboració

Més de 60 entitats mostraran les seves activitats al Parc de la Infanta els dies 26 i 27 de setembre. Serà la V Trobada d’Entitats que organitza l’Ajuntament en col·laboració amb les agrupacions i associacions de Cornellà amb la finalitat de potenciar espais de diàleg i comunicació entre les associacions, l’administració local i la ciutadania.

La Trobada s’inaugurarà divendres, 25 de setembre al Citilab amb la presència de representants municipals i d’entitats. Dissabte, dia 26 a la tarda i diumenge, 27, durant tot el dia, les entitats s’instal·laran en diferents carpes al llarg del Parc on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats. A més hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus. Esports, balls, concerts, tallers, conferències, jocs infantils, mostres gastronòmiques, i moltes més activitats es desenvoluparan per convidar a participar a tota la ciutadania i gaudir de unes jornades per compartir.

Motor de desenvolupament cultural i social

Cornellà és una ciutat amb una gran tradició associativa, com ho posa de manifest les més de 300 entitats que hi ha registrades. Elles han estat i són impulsores i punt de referència de la cohesió social de la ciutat i motor de desenvolupament de moltes de les activitats culturals, d’oci i socials que es porten a terme a Cornellà. La seva implicació en la vida ciutadana també és un element cabdal de creixement formant part activa en iniciatives com ara el Pla Educatiu d’Entorn, entre d’altres.