Inici de les programacions de teatre, música i activitats familiars

Departament de Cultura

Cornellà estrena amb l'octubre les noves propostes escèniques de música i teatre, a través del Cornellà Escena, i de Teatre Familiar englobades a la programació de Cultura en Família.

Així mateix, l'Auditori també comença aquest diumenge la seva programació estable d'espectacles. El dia 2 d'octubre a les 19.00h acull l'adaptació teatral de la sèrie televisiva "Amar en tiempos revueltos", amb Cayetana Guillén Cuervo i Antonio Valero com a protagonistes principals. A aquesta proposta la seguiran altres del món de la música (Manel i Mishima, 22 d'octubre), teatre (Juan Echanove presenta "Desaparecer", el 6 de novembre, o la dansa ("Pinocchio", 26 i 27 de novembre).

Pel que fa al Teatre Familiar, la primera obra del cicle és "Momentari", de la companyia Nats Nus, un espectacle de dansa especialment recomanat per a infants a partir de 4 anys, a la sala Ramon Romagosa del Patronat (2 d'octubre, 12.30h). Aquesta mateixa sala i l'Orfeó acullen el 1r i 4t diumenge de cada mes altres propostes especialment adequades al públic familiar.

Cal destacar també les propostes del Cornellà Escena, centrades en el teatre i la música, que portaran a Cornellà en les properes setmanes artistes com Ivan Ferreiro (8 d'octubre), el concert conjunt de Maria del Mar Bonet i Manel Camp (20 de novembre), i les obres teatrals "La presa" de Conor McPherson, "El casament dels petits burgesos" de Brecht i "Dues dones que ballen" de Benet i Jornet.

Als següents enllaços podeu trobar la programació completa de totes aquestes propostes.

Programació Cultura en Família
Programació Cornellà Escena
Teatre-L'Auditori
Informació sobre venda d'entrades