Felipe González enceta la tercera edició del cicle Cornellà Creació Fòrum

La plataforma Cornellà Creació Fòrum torna a presentar sis nous actes en format dinar – conferència amb voluntat de ser un punt de trobada empresarial. Felipe González enceta el nou cicle el divendres 4 de novembre a l'Auditori de Cornellà; aquesta tercera edició també comptarà amb el secretari general de PIMEC, Antonio Cañete, la directora de Negoci Internacional d’Iberdrola, Amparo Moraleda, la Premi Nobel de la Pau, Rigoberta Menchú, la presidenta de Microsoft Espanya, Maria Garaña i el president de Vueling, Josep Piqué.

‘Innovació i creació, els motors del desenvolupament’

González va ser President del Govern Espanyol de 1982 a 1996, el president que més temps ha governat en la història de la democràcia del nostre país. ‘Innovació i creació, els motors del desenvolupament’ és el títol de la ponència d’aquest sol·licitat conferenciant i director de seminaris. En l’actualitat, Felipe González presideix la Comissió de Progrés Global del PSOE, dedicada a estimular el debat i a elaborar una plataforma d’idees i propostes per a l’activitat política.

La bona acollida que representants del teixit econòmic, social i cultural de Cornellà han donat a les anteriors edicions de la plataforma Cornellà Creació Fòrum porta de nou a l’Ajuntament de Cornellà a organitzar aquest tercer cicle que culminarà el juny vinent. Des de Procornellà, l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica s’impulsa la iniciativa que s’ha consolidat com a espai de trobada on el diàleg i la reflexió prenen el protagonisme. L’objectiu final és convidar els participants al debat i el diàleg des de les reflexions de ponents que viuen en primera persona els canvis que s’estan produint a escala mundial en el món econòmic i financer.

Inscripció a la conferència-dinar amb Felipe González
Web del Cornellà Creació Fòrum
Blog del Cornellà Creació Fòrum