L'Espai Esportiu Sant Ildefons, a ple rendiment als sis mesos de la seva obertura

Departament d'Esports

L'Espai Esportiu de Sant Ildefons compleix sis mesos en plena forma amb més de 2.500 usos setmanals, entre entrenaments, classes d'educació física i competicions. Les seves instal·lacions, a la disposició de particulars, entitats i centres educatius, estan compostes per dos pavellons: un, de competició amb una graderia l'aforament de la qual ronda les 200 persones i un altre, d'entrenament, tots dos amb sòl de parquet.

Un pavelló ecològic

Els dos espais són divisibles, per la qual cosa es pot disposar de fins a sis pistes per a la pràctica simultània d'activitats. Cal destacar que l'edifici està dissenyat d'acord a criteris de sostenibilitat ecològica, ja que disposa d'un sistema de cogeneració per escalfar aigua i la posterior utilització de l'energia sobrant com a electricitat.

Des de la seva posada en funcionament, al març d'aquest any, es practiquen diferents esports, com hoquei, futbol sala, handbol, aeròbic, manteniment, escacs, ping-pong i sessions d'educació física dels centres educatius, a més de classes de patinatge.

Un hotel d'entitats amb oficines per atendre millor la ciutadania

El complex disposa d'un hotel d'entitats amb oficines per a cadascuna d'elles, a més de dues sales polivalents on es poden realitzar jornades de formació, reunions i presentacions d'esdeveniments.

MÉS INFORMACIÓ:
Equipaments esportius municipals
Situació de l'Espai Esportiu Sant Ildefons