Cicle de Solidaritat tardor-hivern 2011

Departament de Solidaritat

Del 8 de novembre al 31 de desembre se celebra a Cornellà un cicle de solidaritat amb diverses activitats divulgatives:

Promoció dels drets, de la participació i l’empoderament de les dones a Amèrica Llatina, a càrrec d’Amanda Mercedes Gigler (Calala Fons de Dones)
Dimarts 8 de novembre a les 19 hores. Lloc:  Centre d’informació i Recursos per a les Dones (C/Mossèn Jacint Verdaguer 16)
Organitza: Consell Municipal de la dona

Taller: "Desigualtats de gènere, aquí i arreu del món", a càrrec d'Ana Paula Silvestre, tècnica de gènere de la Federació Catalana d'ONGD.
Dijous 17 de novembre, a les 18'30h, al Punt de Voluntariat i Solidaritat

“Aulas Imaginadas”. Fundación Tus Ojos utilitza el cinema a les aules dels instituts per obrir una nova mirada al món, amb un mètode de reflexió i formació en valors.
Del 15 al 30 de novembre. Lloc: IES Esteve Terradas i Illa (C/Bonavista s/n)
Organitza: Punt de Solidaritat de Cornellà

Cinema de reflexió per joves (12 a 17 anys): 
“En tierra de hombres” passi de la pel•lícula i debat sobre desigualtat de gènere.  Divendres  25 de Novembre 18’30h
“Crash” cinefòrum sobre la discriminació per raça i religió. Divendres 2 de desembre 18’30h. Lloc: Esplai Mowgli, Pl. Josep Tarradellas s/n Organitza: Centre Esplai Infantil i Juvenil Mowgli i Casal de Joves “La Cova”

Quinto Solidari
La recaptació anirà destinada als projectes de cooperació de l’entitat a Camerun i Nicaragua.
2 desembre a les 21’30h. Lloc: Citilab (Pl. Can Suris s/n). Organitza: Cornellà Solidari.

"Amb ulls d'infant", exposició de fotografies obtingudes als camps de treball realitzats per AMIC a Paraguai i R. Dominicana, que pretén apropar-nos a la historia dels infants d'aquests països
Del 12 al 25 de desembre
Lloc: Vestíbul de la Piscina Can Millars (c/Bonavista, 70)
Organitza: AMIC

"Els amics Talibé" , exposició fotogràfica  sobre el projecte de cooperació, al Senegal , de l’Associació Solidaria Gent Teranga.
Del 15 al 31 de desembre. Lloc: Restaurant El Divan de los Sentidos (Cornellà Modern, 17) Organitza: Associació Solidària Gent Teranga

Mercat Solidari 2011
Del 17 al 22 de desembre, tots els dies de 17 a 20 h. Lloc: Local annex de l'Església del Pilar. Venda de tot tipus de material decoració, parament, joguines, bijuteria etc.. de primera i segona ma. Amb els diners recaptats es destinarà íntegrament al funcionament d'un centre per a nens i nenes orfes a Burkina Faso.
Organitza: Nassara Cooperació i Solidaritat.