Stop a la violència masclista

Departament de la Dona

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista pel que Cornellà ha organitzat diferents actes al llarg del mes de novembre. L'objectiu és doble: conscienciar a les víctimes de la importància de denunciar la situació, i explicar les causes d'aquest tipus de violència.

Cornellà avança els seus actes al dilluns 21. Aquest dia, el Citilab acollirà la lectura del manifest per part dels alumnes de l'IES Cornellà; l'actor Joaquín Daniel (Infidels i Ventdelplà) representarà un monòleg amb la col·laboració dels mateixos estudiants; el pianista i compositor Lluís d'Arquer oferirà un concert de piano i l'alcalde de la ciutat, Antonio Balmón, serà l'encarregat de la clausura. L'acte comença a les 18:30 h.

A més, hi ha hagut altres activitats durant tot el mes, com la conferència "La violència de gènere i la seva anàlisi evolutiva i de la situació actual. Per què els homes recorren a la violència", a càrrec de Miguel Lorente, delegat del govern per a la violència de gènere, i diferents sessions formatives de Safareig i l'Institut IRES per a professionals de l'atenció de dones víctimes de la violència masclista a Cornellà.

Informa't: Què fer en cas de violència de gènere?