Posa't al dia amb el teu Programa per Objectius Personalitzat

El Parc Esportiu Llobregat vol que rendibilitzis al màxim el teu pas per les nostres instal·lacions. Per això posem a la teva disposició el nou Programa per Objectius Personalitzat, POP, un programa d'entrenaments a la teva mesura per tal d’aconseguir els teus objectius.

El POP és un programa dissenyat exclusivament per a tu per un dels nostres tècnics de la sala de fitness. Es concentra en l'entrenament específic de 8 setmanes marcant el tipus d'exercicis que millor et  vagi i més s'adapti als objectius que et marquis.

Per assolir-lo hauràs de portar a terme dues sessions de 20 minuts cadascuna amb un tècnic de la sala de fitness. Inicialment, el tècnic et farà una bateria de tests per a valorar el teu estat físic, conèixer els teus objectius i analitzar les teves capacitats i característiques. En la segona sessió et farà lliurament i explicarà el teu POP, el teu Programa per Objectius Personalitzat.

Avança't, sol·licita més informació en la recepció del PELL per tan sols 10,50€. Rendibilitza el temps que dediques a fer exercici amb un entrenament específic per a vuit setmanes.

A més, et gravem el teu programa POP en la clau Wellness System perquè puguis treballar-lo en totes les màquines. La podràs rebre en la recepció a canvi d'una fiança de 10€ que es retornaran quan tornis la clau.