Activitats gratuïtes pel sisè aniversari del Parc Esportiu Llobregat

Departament d'Esports

El Parc Esportiu Llobregat celebra aquest mes de desembre el seu sisè aniversari, i per aquest motiu, ha dissenyat un conjunt d’activitats lúdiques i esportives obertes a tothom. Els actes es concentren la setmana del dilluns 12 al dissabte 17, i tot i que són gratuïtes, es necessari que qui vulgui participar s’apunti a la recepció del PELL. A més, d’aquesta manera podrà participar en els sorteigs de diferents regals i obsequis. La proposta inclou sessions especials de totes les disciplines que habitualment es practiquen al recinte, com streetdance, bodybalance, aquagim, spinning, bodypump i aiguafit.

Inscripcions al centre cívic fins el 23 de desembre

El centre cívic del PELL ja té a punt els cursos per al trimestre d’hivern. A partir del 9 de gener fins el 9 de març s’impartirà formació de diferents temàtiques. L’oferta de fotografia, dibuix, tast de vins o cerveses, teràpia del riure, narrativa, conversa en anglès o teatre per a adults i infants, es veurà completada amb nous cursos com ara bricolatge, iniciació a la màgia, dansa Bollywood  i Gòspel. El període d’inscripcions està obert del 12 al 23 de desembre.

Ludoteca fins els 8 anys

La ludoteca del PELL és un espai de cent metres quadrats dedicats als més petits per formar-se a través del joc. Els nens fins els tres anys disposen de la sala de psicomotricitat on sempre deuran estar acompanyats per un adult; aquells que tenen de 4 a 8 anys, compten amb la sala de jocs de taula i simbòlic. Les inscripcions trimestrals s’han de realitzar del 12 al 15 de desembre.

Web del Parc Esportiu Llobregat