Tancat per obres de rehabilitació un accés de la parada de metro de Sant Ildefons

Des de fa unes setmanes ha quedat tancat l'accés del Mercat de Sant Ildefons a l'estació de metro del barri per obres de millora de la parada. Aquests treballs de rehabilitació estan destinats a adaptar l'estació a persones amb mobilitat reduïda, ampliar les andanes i reduir la separació d'aquests amb els trens. A pesar que les obres durin entre vuit i deu mesos, l'estació romandrà oberta.

A més, se substituiran els paviments i els revestiments de les parets i es millorarà la il•luminació, la senyalització i el mobiliari així com s'instal•laran barreres de control més efectives. Aquesta reforma es realitza de manera paral•lela a la de les estacions de Glòries, Bellvitge i Artigues/Sant Adrià. Encara així, la de Sant Ildefons serà una de les parades on més es notarà el canvi, ja que es derruiran alguns murs i es col•locarà terratzo en el vestíbul i les andanes.

Cornellà, ben comunicada

Cornellà està comunicada per una xarxa de transport públic que comprèn des dels trens de la Renfe, a dues parades de los Ferrocarrils de la Generalitat, tres estacions de metro, cinc parades de tramvia i diverses línies d’autobús. Així, la ciutat està connectada amb Barcelona i la resta de poblacions de l’àrea metropolitana sense necessitat de transport privat.


Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)