Campanya informativa 'T'Estima't' amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA

Departament de Joventut

Amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, els departaments de Joventut, Acció Social i Salut de Cornellà organitzen una campanya per promoure hàbits sexuals i afectius saludables, amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i educar la ciutadania de Cornellà de Llobregat, sobretot els i les joves, a través de la promoció d’entorns saludables d’educació sexual i afectiva i la prevenció de conductes de risc d’infecció del VIH/SIDA i altres malalties de transmissió sexual.

Durant el mes de novembre s'ha realitzat un videomató als instituts de la ciutat, així com als Espais Jove i el CRAJ (Centre de Recursos Juvenils), gravant preguntes i opinions del jovent sobre temes de sexualitat i afectivitat. Dimarts es presenta el buidat d'aquesta activitat, així com el facebook "testimatcornella". També és realitzarà la formació de voluntaris/àries que el dia 2 surten a repartir preservatius pels carrers i locals d'oci nocturn.

Com a nota destacada, el dia 1 de desembre també es realitza un 'flashmob' a la plaça de Catalunya, a partir de les 18:30 hores. El mateix dia a les 13:30 hores Ràdio Cornellà oferirà un programa especial "Espai Salut".

Més informació sobre activitats i horaris
Facebook "testimatcornella"
Contacta amb el CRAJ