El comerç local de Cornellà sorteja 4.400 euros entre els seus clients

Consorci de Comerç

Aquest Nadal ve carregat de premis per als clients del comerç local de Cornellà. Amb el lema 'Somia un gran Nadal' aquest mes ha començat la campanya organitzada pel Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà i l'entitat 'Cornellà Compra a casa' que regalarà fins a 4.400 euros en targetes de compra, repartits en 8 premis de 300 euros i 2 premis d'1.000 euros cadascun. Els usuaris obtindran un tiquet per cada compra realitzada, en total es repartiran 200.000, i cada tiquet portarà un número identificatiu.

Per saber el bitllet premiat, el número s'haurà de correspondre amb els sorteigs de l'ONCE, entre els dies 26 de desembre al 5 de gener. De dilluns a dijous, el premi és de 300 euros i els divendres, de 1.000 euros cadascun.

Il·luminació sostenible als carrers

L’entitat Cornellà Compra a Casa s’implica cada any en la decoració i il·luminació nadalenca dels carrers comercials. Aquest any continua en la línia de llums de baix consum, que estaran actius durant totes les festes de Nadal. Així mateix, el comerç local participa en moltes de les iniciatives nadalenques que es promouen a la ciutat durant el Nadal.

La tecnologia al servei del consumidor

La pàgina www.cornelladellobregat.eu situa en un mapa tots els comerços de Cornellà adscrits a Compra a Casa i indica les seves principals dades de contacte. A més, els qui ho desitgin, tenen la possibilitat de crear una web pròpia enllaçada amb fotos, vídeos i promocions. Aquest projecte millora el posicionament dels negocis i de la ciutat en les cerques de Google, reuneix establiments grans i petits i potencia els descomptes conjunts, amb el que tots guanyem.

www.cornelladellobregat.eu

Els mercats amplien els seus horaris durant aquestes festes

Els tres mercats municipals de Cornellà amplien els seus horaris durant el Nadal per oferir més possibilitats de compra als seus clients. Així, el mercat Marsans i el mercat Centre obren les seves portes els dies 22, 23 i 30, des de les 8 del matí fins a les 20 h; i els 24, 29 i 31, de 8 a 15 h. A més, el mercat de Sant Ildefons apujarà la persiana cada matí a les 7.30 i tancarà els dies 22, 29 i 31 a les 15 h; el 24, a les 17 h; i les jornades 23 i 30, fins a les 20 h.

Més informació al Cornellà Informa:

· Los comercios de Cornellà potencian las promociones y las nuevas tecnologías
· Te llevan la compra a tu domicilio
· Festa del Comerç i premis d'aparadors
· Descomptes tot l'any amb la targeta "Entarja't"