Teatre, música i exposicions tornen a l'escena de Cornellà aquesta tardor

La programació cultural està a punt de començar als diferents escenaris de la ciutat. Torna una vegada més una àmplia proposta de teatre familiar que té com a marc el Patronat Cultural i el públic potencial del qual són les famílies i els més petits. En sessions matinals l'objectiu és introduir al públic infantil en el món de les arts escèniques. S'iniciarà el 4 d'octubre (12.30h) amb la posada en escena de l'obra "Hansel i Gretel" de la mà de la companyia Zum Zum i continuarà una vegada al mes en aquest escenari. També la música retorna a la tardor en el Patronat amb un concert de The New Raemon el 31 d'octubre a partir de les 22 hores.

Teatre de primer nivell a l'Auditori

Ja està també en cartell la nova programació de tardor-hivern de l'Auditori de Cornellà que porta a la nostra ciutat obres que triomfen en tot el territori nacional. La primera que es podrà gaudir serà la comèdia "La Abeja Reina" amb Verónica Forqué el dia 4 d'octubre. El 1 de novembre tindrà lloc un concert únic de la mà de Raimon i Mª del Mar Bonet i el 22 de novembre l'Auditori acollirà "Una comèdia única" dirigida per Silvia Munt. Más informació i entrades a: www.auditoricornella.com

També les exposicions tenen un lloc predominant a la vida cultural de la ciutat. A partir del dijous, 1 d'octubre al Castell es podrà veure la mostra "Institut Gaudí de la Construcció, 20 anys de la seva fundació". A la Sala d'Exposicions Art Públic del 19 de setembre al 24 d'octubre, es podrà apreciar l'obra de l'artista Xesco Mercè.

Cultura en Família
Cornellà Escena