Presentat el Conveni de Col·laboració de la UE Cornellà amb el FC Barcelona

Departament d'Esports

La Unió Esportiva i el FC Barcelona han presentat al saló d'actes de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, el nou conveni de col·laboració entre la dues entitats i on el FC Barcelona tindrà prioritat sobre jugadors del futbol base del Cornellà.

A l'acte van estar presents els responsables del futbol base del FC Barcelona Guillermo Amor i Albert Puig, així com el president de la UE Cornellà José Gálvez i el director esportiu Andrés Manzano, al costat de bona part de la junta directiva de l'entitat.

En la presentació del conveni es van reflectir diferents aspectes, primer el director esportiu de la Unió Esportiva Cornellà, Andrés Manzano, va posar l'accent en la bona relació existent entre les dues entitats i la seva estreta col·laboració, i l'orgull del Cornellà en signar amb el FC Barcelona, club de referència mundial i modèlic en la seva gestió de futbol base.

El president del Cornellà, José Gálvez va recordar la relació històrica amb el club blaugrana, destacant especialment el formador Oriol Tort, on va comentar en manera d'anècdota que Dani Tortolero va ser el primer fitxatge del Barça sota la seva presidència.

Els responsables del futbol formatiu del FC Barcelona també van tenir paraules d'elogi per a la pedrera del Cornellà, Albert Puig va destacar-lo com un dels clubs més forts de Catalunya.

Per la seva banda Guillermo Amor, va felicitar al Cornellà pel seu treball diari i de molts anys, destacant el seu prestigi no només a nivell català si no també a nivell nacional, subratllant el treball de formació i els seus valors.

(Font: UE Cornellà)