Teatre Familiar, Cornellà Escena i l'Auditori enceten la seva programació de 2012

Departament de Cultura

Cornellà s'omple de teatre i música per a tots els gustos i edats. Les sales Ramon Romagosa i Orfeó Catalònia, així com la programació de l'Auditori, presenten des d'espectacles per als més petits com música d'artistes de renom en les programacions que impulsa l'Ajuntament de Cornellà, des d'aquest mateix mes de gener i que ja podeu consultar fins el maig.

Teatre i música al Cornellà Escena

La programació del Cornellà Escena d'aquesta primavera ha previst artistes de primer nivell musical i teatral a un preu de 12 euros l'entrada (7 euros en cas de descompte), excepte el concert d'Ariel Rot. Totes les actuacions seran a la sala Ramon Romagosa.

Ariel Rot obre la temporada l'11 de febrer a la Sala Ramon Romagosa en un concert que s'emmarca dins del festival de cançó d'autor Barnasants. Pel que fa al teatre, Lluís Soler i Eduard Iniesta faran un homenatge a la figura de Jacint Verdaguer que aprofundeix en l'obra Canigó, el 26 de febrer.

Consulta la programació Cornellà Escena

Dos espectacles al mes per a tota la família

Cultura en Família ofereix dos espectables mensuals destinats als més petits i representats a dos escenaris de la ciutat, la Sala Ramon Romagosa i l'Orfeó Catalònia. Totes les representacions es fan a les 12.30h del migdia i les localitats tenen un preu de 4 euros. La primera cita és el 5 de febrer, amb la Cia. Xip Xap, que presenta l'espectacle La Cigala i la Formiga, recomanat per a infants a partir de 3 anys. Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l'any. Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l'amistat, de les diferents maneres de veure la vida i com encarar-la, buscant l'ofici que més ens agradi...

Consulta la programació Cultura en Família

Veus de qualitat i molt d'humor, aquesta primavera, a l'Auditori

L'Auditori ens apropa aquesta primavera una programació polièdrica on trobem el millor teatre còmic, veus d'excepció al servei de diversos estils i una revisió de l'humor del gran artista Eugenio.

El 25 de febrer s'alça el teló amb "Pel davant... i pel darrera", la comèdia clàssica amb més èxit els últims 30 anys. Torna ara a l'escena catalana mantenint un dels trets que va contribuir a la seva popularitat, el bilingüisme. "Operetta", un espectacle per a tots els públics, serà la tarda de l'11 de març a Cornellà. Un bon grapat de veus sense orquestra faran un recorregut pel brindis de "La Traviatta", el Tour de França amb "El Barber de Sevilla" de fons o una història d'amor entre dos treballadors de la neteja d'una estació amb "El Nabucco" de Verdi com a banda sonora. Ens faran oblidar que no hi ha músics damunt l'escenari.

Consulta la programació de l'Auditori

El Petit Liceu adapta els clàssics per als més menuts

El Petit Liceu apropa els clàssics de l'òpera, la dansa i la música als més petits, en una escenografia plena de diversió que barreja coneixement i entreteniment alhora a l'Auditori de Cornellà.

"Allegro Vivace, Viatge màgic pel món de l'òpera" ofereix un espectacle cantat en català ideal per als majors de 8 anys. Es tracta de fragments provinents de grans òperes, units per un fil argumental sorprenent i surrealista. És una iniciació a l'òpera creada per la companyia Comediants el dia 5 de febrer.

Consulta la programació del Petit Liceu