Jornades de portes obertes als col·legis i instituts

Els centres públics d'ensenyament de Cornellà realitzen durant els propers dies Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions, serveis i equipaments a tots els pares i mares que hauran de matricular pròximament els seus fills i filles per al proper curs. Es tracta dels 16 col·legis públics d'educació infantil i primària, dels 5 instituts públics d'ensenyament secundari, i de l'Escola Municipal d'Educació Especial Virolai.

L' objectiu és donar a conèixer que les escoles i instituts públics de Cornellà garanteixen una educació de qualitat, vinculada a la ciutat, promouen la participació dels alumnes en activitats de lleure i disposen de tota mena de serveis.

Els centres ofereixen una xerrada introductòria i un recorregut per les instal·lacions escolars. Els instituts participants obren les portes a partir de les 18.00 hores (excepte l'IES Joan Miró que ho fa el dissabte 14 de març a partir de les 10.00 h), i els col·legis d'educació infantil i primària entre 9.15 i 12.30 hores, i de 15.15 a 17.00 a la tarda.

Preinscripció per al curs 2009-2010

La preinscripció dels alumnes de P3 i de primer d'ESO per al curs 2009-2010 estarà oberta entre el 23 de març i el 3 d'abril. Es pot fer efectiva en qualsevol centre.

Consultar taula d'informació, horaris, adreces dels centres i dies de portes obertes a:

Consulta aquí els dies de portes obertes als CEIP
Consulta aquí els dies de portes obertes als IES

Escolta aquí la notícia de Ràdio Cornellà