El Festival Flamenc omple Cornellà d'art durant el mes de maig

El XXIX Festival d'Art Flamenc de Catalunya se celebra a Cornellà del 4 de maig al 3 de juny, organitzat per la Coordinadora d'Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà. A la programació destaca l'estrena de Miróterraneo, un espectacle de la companyia BarcelonaBalletFlamenco, que té la seva seu a Cornellà i està dirigida per Paca García i Jorge Jiménez.

Miróterraneo s'estrena el 18 de maig a l'Auditori i està protagonitzat per Antonio Canales i Carmen la Talegona com a artistes convidats, a més de la coreografia de Rubén Olmo. L'espectacle és un homenatge al pintor surrealista Joan Miró i ho vincula a les seves arrels mediterrànies.

El festival conjuga tradicionalment espectacles de gran popularitat amb mostres del cant i el ball que es desenvolupen a través de les entitats i penyes flamenques de la ciutat, així com el foment de les actuacions de joves valors i el vessant creatiu i literària de l'art flamenc. 

Miguel Poveda a l'Auditori


Altre dels plats forts d'aquesta edició del Festival d'Art Flamenc se celebra el 12 de maig a 'lAuditori, a les 21.30 hores. El cantaor Miguel Poveda torna a Cornellà, després de rebre el Premi Nacional de Cultura 2011 a Catalunya. Aquest artista va començar a cantar als 15 anys en les penyes flamenques, però la seva qualitat i la seva trajectòria l'han convertit en un dels ‘grans’ del món del cant flamenc actual.

Consulta tota la programació.