20 actes per reconèixer les dones

Fins a 20 actes se celebraran a Cornellà per commemorar el Dia Internacional de les Dones, des del dilluns 2 de març fins el diumenge 29. Cinema, debats, taules rodones, esport, exposicions, teatre i música a diferents sales de la ciutat conformen el programa per homenatjar l'esforç i el valor de les dones.

El divendres 6 de març se celebra l'acte que tradicionalment compta amb una més gran participació.  És el sopar-ball que s'espera que reuneixi més de 1.000 dones a la Fira de Cornellà.

Una cita amb Mozart

Com a actes destacats trobem: l'exposició de treballs de manualitats creatives el dimarts 10, i el dimecres 11 lliurament de premis del XIV Concurs de Narrativa per a Dones Àrtemis. El dia 13 un homenatge a Julia Relancio, expresidenta de l'entitat Amigas de la Moda, ara denominada Asociación Cultural Gent i Futur. Serà un acte que tindrà lloc al Citilab a partir de les 19.30h. El dimecres 18 de març, es podrà gaudir d'una trobada amb la poetessa Maram Al Masri al Castell de Cornellà a les 18h, i el dimecres 25 de març es farà un acte d'homenatge a les dones treballadores pel barri amb una representació teatral al Centre Cívic de Sant Ildefons. I el Concert de Gala amb repertori de Mozart el divendres 27 de març, al Museu Agbar.

Clica aquí per veure tots els actes del Dia Internacional de les Dones

Escolta aquí la notícia de Ràdio Cornellà