El manteniment dels equipaments esportius suposa una despesa de 3 milions d'euros a l'any

Més informació

Segurament, molts dels usuaris dels equipaments esportius de la ciutat hauran trobat a l'entrada de les instal·lacions un cartell en el qual s'informa del cost dels serveis i els equipaments que usen. Es tracta de la campanya iniciada recentment per l'Ajuntament per informar als ciutadans i ciutadanes del que costa el manteniment, els serveis i el funcionament de cadascun d'ells, perquè siguem conscients i responsables al mateix temps. Per fomentar la transparència en la gestió i adaptar-nos a l'actual situació de contenció pressupostària i conjuntura econòmica.

En l'àmbit esportiu, el cost de manteniment anual de totes les instal•lacions (a excepció del Parc Esportiu Llobregat) s'aproxima als 3 milions d'euros. En el cas de la piscina de Can Millars les despeses se sufraguen en un 75,75%, a través dels pressupostos municipals i el 24,25% ho aporten els usuaris.

En la resta d'equipaments esportius municipals, el cost del manteniment ho assumeix l'Ajuntament a través dels ingressos municipals.