Gran festa esportiva per celebrar la cloenda dels jocs escolars

El parc de Can Mercader acull el proper 26 de maig la festa de l’Esport en Edat Escolar, una jornada lúdica i participativa, amb un programa farcit d’activitats que convida els nens i nenes que han participat en els jocs escolars, així com els seus pares i mares i familiars.

La jornada s’iniciarà a les nou del matí amb el tradicional lliurament de trofeus a les entitats participants i als millors equips en les diferents modalitats esportives d’aquest curs. En total s’han programat més de quaranta activitats: competicions esportives, circuits d’habilitat, jocs tradicionals i de taula i jocs infantils, entre d’altres.

La Festa de l’Esport

A més, el proper 1 de juny a les 21 hores, al Parc de Can Mercader se celebrarà la tradicional Festa de l’Esport, una cita que reconeix l’esforç constant i il·lusionat de tots els esportistes que al llarg de la temporada han assolit els reptes que s’han proposat tant en l’àmbit esportiu com en el social.

Cada any es lliuren uns 300 guardons en dues categories (individuals i especials). Els esportistes són proposats per les diferents entitats i clubs esportius de la ciutat, que valoren tant la seva capacitat esportiva com el vessant més humà.