Jornada Experimenta a la plaça Pallars

Experimenta, és el projecte del departament de Joventut per promocionar la vessant artística i creativa del jovent de la nostra ciutat. El projecte es crea amb la finalitat d’apropar la cultura als joves des de la participació directa, com a productors de cultura. La qualitat i quantitat  de les creacions juvenils no han de suposar un impediment pels joves, la prioritat del projecte és la creació d’una xarxa on els propis creadors puguin mostrar els seus treballs i  potenciar la fusió i intercanvi de diferents arts. 
Ja fa molts anys que es treballa per la promoció artística juvenil des del nostre departament, de manera transversal, amb el concurs i la mostra de còmics; la vessant musical des de la Factoria Musical (amb l’espai Nova i els concerts a la ciutat); des del Craj amb els grups de joves vinculats i la Paret Taronja d’exposicions, entre altres iniciatives. Fa 3 anys va ser el moment en què vam veure la necessitat d’unificar aquestes accions i activitats sota un mateix paraigües per acabar de donar sentit a tot el que s’estava fent. Així va néixer Experimenta com a projecte unificat. 
El proper dissabte 26 de maig de 12:30 a 20:30h, a la plaça Pallars tindrà lloc una nova Jornada Experimenta, vine i participa!!!