La Guàrdia Urbana es desplaçarà en bicicleta a l'estiu per tenir millor accés a zones menys transitables

Guàrdia Urbana

La iniciativa forma part del canvi d'indumentària en tot aquest cos policial que s'està posant en pràctica de forma progressiva, seguint les recomanacions de la Coordinadora de Policies Locals.

A partir d'ara i de manera gradual, els agents de la guàrdia urbana canviaran el seu abillament per uns pantalons negres i una samarreta del mateix color, amb una franja vermella en la part superior i la inscripció de Guàrdia Urbana. La nova vestimenta modernitzarà la imatge de la Policia Local, que també es dotarà de nous equips tecnològics per optimitzar el seu treball.

Proximitat i eficàcia

Cal recordar que la Guàrdia Urbana de Cornellà és el cos de proximitat de la ciutat, les funcions de la qual se circumscriuen als àmbits de: tràfic i circulació, seguretat ciutadana, compliment d'ordenances municipals i assistència i atenció personalitzada a la comunitat.

Campaña d'inspecció de motocicletes

Una de les accions que realitza la Guàrdia Urbana cada any és la inspecció de motocicletes i ciclomotors, amb la finalitat de mantenir uns nivells òptims de contaminació ambiental. Les intervencions es realitzen quan comença el bon temps i augmenta el nombre de motos en circulació. L'objectiu és informar als usuaris i detectar possibles negligències en l'incompliment de la normativa de tràfic, així com la realització de medicions de so.