Cornellà batega a l'estiu i tu hi pots participar!

S’activa també, per sisè any consecutiu, la iniciativa de patis oberts a escoles per practicar esports amb monitors. La piscina descoberta del Parc Esportiu obre les seves portes del 16 de juny al 2 de setembre, tots els dies de la setmana de 10.30 a 19.30h. Els casals esportius i d’oci estan plenament actius amb propostes de tota mena per als nens i nenes de la ciutat. Les biblioteques modifiquen el seu horari, i ens transporten amb les seves propostes literàries a milers d’històries i fantasies. Els joves podran continuar gaudint de les Nits Insòmnia, a més de poder preparar les vacances, estudiar a les aules d’estudi o participar en algun dels tallers que s’organitzen al CRAJ o al TRAILER.

D’altra banda, les Nits d’Estiu ens permetran gaudir de bona música a diferents espais. També el Museu de les Aigües és un bon lloc per relaxar-se i gaudir; així com el Castell o el Museu Palau Mercader, on podrem gaudir de diferents exposicions i activitats. I si voleu passejar o fer esport a l’aire lliure, els parcs de Can Mercader, la Infanta o Can Corts són altres recomanacions, on també hi ha espais de pic-nic i zones per fer exercici o descansar. I a més, el riu, quan baixa el sol, és una altra opció per passejar en bicicleta o a peu per la llera.

No hi ha temps per a l’avorriment, la ciutat batega i ens convida a gaudir. Petits, joves o adults, tothom pot trobar una forma de gaudir de l’estiu a la nostra ciutat.

Tota aquesta informació la trobaràs a la web de l'Estiu 2012: