El Consell d’Infants fa propostes per millorar en civisme

Departament de Polítiques de Família

El Consell d’Infants de Cornellà ha celebrat el desè aniversari amb un vídeo commemoratiu dedicat al civisme a la ciutat. Sota el títol: “Campanya de civisme” el vídeo recull recomanacions per a tota la ciutadania basades amb el respecte als espais públics, la neteja d’excrements dels animals, els sorolls al carrer a la nit o els beneficis de reciclar de forma adequada.

Aquest vídeo es pot consultar a la página del Consell d'Infants de la web municipal i també es proposarà treballar-lo a totes les escoles que ho desitgin. Així mateix, s’ha elaborat un cartell amb aquests consells amb els que es farà difusió a la ciutadania. L’objectiu no és un altre que conscienciar la ciutadania i als joves en particular, de què mantenir en bon estat la ciutat és responsabilitat de tots i totes.

El Consell d’Infants és un òrgan de participació infantil en el qual es dóna un espai als infants per poder pensar, raonar, reflexionar, dialogar i fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana a la ciutat podent d’aquesta manera els adults escoltar la seva paraula. Formen part d’ell alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de la ciutat i a l’escola E.E.M. Virolai.