Exhibició, competició, música i botifarrada per inauguar l'Skate Parc

Grans i petits estan convidats el proper dissabte 14 de març a la gran festa que servirà per estrenar l'Skate Parc de Cornellà. És el primer espai a la ciutat especialment dissenyat per als aficionats als monopatins.

La pista, ubicada sobre la llosa del Dipòsit de Laminació del Camp de l'Empedrat, està  al  carrer Silici, molt a prop del Corte Inglés d'Almeda. Inclou sis mòduls de diferents formes i alçades. Tots ells són elements específics fets per al desenvolupament d'aquesta activitat i respecten la normativa quant a distàncies mínimes de seguretat i proteccions.

La celebració durarà tot el matí. A partir de les 10.00 hores hi haurà una exhibició i a partir de les 10.30 hores es faran competicions en dues categories: de 12 a 16 anys i de 16 a 30 anys. A partir de les 13.30 hores hi haurà també un concert amb els grups de la Cripta Crew, Subida de Tensión i Red Numbers.

A continuació una botifarrada popular amb la col·laboració de l'A.VV. Almeda i el CD Almeda. Les competicions acabaran cap a les 14.30 h i el lliurament de premis es farà a partir de les 15.00 h.

Pots mirar aquí el cartell de la festa d'Skate Parc