Infants i joves de Cornellà tenen els patis oberts per a la pràctica esportiva durant les tardes d’estiu

Civisme i Convivència

Un estiu més, els infants i els joves de la ciutat tenen al seu abast els patis escolars i les pistes esportives obertes cada dia de la setmana fins el 5 d’agost i del 20 d’agost fins el 9 de setembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir la convivència, la pràctica de l’esport i l’ús responsable dels espais públics de la ciutat. Així, les places i els parcs queden reservats pe r al descans i l’oci de la ciutadania mentre que es fomenta l’oci saludable del jovent en unes infraestructures adequades.

Durant les tardes, cada pati compta amb un dinamitzador/a esportiu que supervisa la pràctica de les activitats i coordina el bon funcionament de les instal·lacions.

Els patis disponibles són els del CEIP Ignasi Iglesias (Plaça Pau Casals s/núm.), el CEIP Mare de Déu de Montserrat (c/Garrofer s/núm.), el CEIP Sant Ildefons (Av. Sant Ildefons 24) i el CEIP L’Areny (c/Sant Lluís s/núm.).

Les instal·lacions de les quatre escoles són obertes tots els dies de la setmana en el següent horari:
- Fins el 5 d'agost, de 17:30 a 21 hores.
-Del 20 d'agost al 9 de setembre, de 17 a 20:30 hores.
Així mateix, estaran obertes durant tot el dia les pistes esportives de la plaça d'Europa, Almeda la Vella i del Parc de la Infanta.

Més informació de les normes de funcionament