Vols fer un taller de cuina, de teràpia del riure o tast de vins? Apunta’t als Centres Cívics aquesta tardor

Des de principis de mes estan obertes les preinscripcions per poder fer un dels més de 30 cursos i tallers que els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i el Parc Esportiu posen a l’abast de tots els ciutadans i ciutadanes en diferents franges d’edat. Els cursos començaran a l’octubre i van des de la gimnàstica, el teatre, la pintura, la música, la teràpia del riure i la fotografia fins a la dansa del ventre o la cuina, entre d’altres.

Taller de còctels i cuina sana al PELL

Al Parc Esportiu l’oferta és àmplia i variada. Musicoteràpia, taller de còctels, art, complements, dansa del ventre o cuina sana són algunes de les novetats per a aquest darrer trimestre de l’any. En continuaran també d’altres com els de relaxació i meditació, tast de vins, fotografia i teatre per a adults i menors, així com el taller de dibuix i pintura per a infants. Les inscripcions es poden formalitzar al mateix centre fins al 23 de setembre.

Teatre i Art a la Gavarra

A l’octubre també s’iniciaran els tallers d’art, teràpia del riure i teatre que proposa per a aquest darrer trimestre el Centre Cívic de la Gavarra. El d’art és ja tot un clàssic, i l’imparteix l’artista Evaristo Benítez en horari de tarda, dilluns i dimecres i dimarts i dijous. Els de teatre es faran el dilluns i el de teràpia del riure el dimarts. Cal inscriure's abans del 28 de setembre. Respecte al Centre Cívic de Sant Ildefons continuen propostes com els cursos de fotografia, de sevillanes, de cuina o de pintura.

Adreces i contactes:

Centre Cívic La Gavarra
Mossèn Andreu, 13-19
Tel. 93 376 20 11
A/e: ccgavarra@aj-cornella.cat

Centre Cívic Sant Ildefons
Gerdera, s/n.
Tel. 93 375 38 53
A/e: ccsildefons@aj-cornella.cat

Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat
Avinguda del Baix Llobregat, s/n.
Tel. 93 475 35 77
A/e: info@parcesportiullobregat.com