El Parc Esportiu escalfa motors per viure una tardor plena de dinamisme i activitats

Parc Esportiu Llobregat

Una espai de joc de més de 100 m2

Aquesta tardor els infants fins els 8 anys tenen al seu servei tot un món de fantasia a la Ludoteca del PELL. Les inscripcions es poden realitzar a la recepció del PELL del 17 al 20 de setembre. La formalització de la matrícula serà del 26 al 29 de setembre. Més de 100 m2 on els infants poden formar-se a través del joc. La ludoteca compta amb una sala de psicomotricitat per a infants d’entre 0 i 3 anys i sales de joc de taula i joc simbòlic per a menors d’entre 4 i 8 anys. Hi ha l’opció de gaudir del servei de forma puntual. Més informació: www.parcesportiullobregat.com

Taller de còctels i cuina sana al centre cívic

Els cursos comencen el 3 d’octubre, però la matrícula es pot formalitzar fins el 23 de setembre.
L’oferta és àmplia i variada. Musicoteràpia, taller de còctels, art, complements, dansa del ventre o cuina sana són algunes de les novetats per a aquest darrer trimestre de l’any. En continuaran també d’altres com els de relaxació i meditació, tast de vins, fotografia i teatre per a adults i menors, així com el taller de dibuix i pintura per a infants. Les inscripcions es poden formalitzar al mateix centre.

Aprèn a nedar i perfecciona el teu estil a l’aigua

Si ets un seguidor o seguidora dels cursets de natació o si desitges apuntar-te en algun d'ells ja pots formalitzar la teva inscripció a la recepció per les noves classes que s’iniciaran a l’octubre. Disposen de classes per a totes les edats i nivells: infantil, adult, tercera edat i grup d'embarassades.

Clica AQUÍ per conèixer més informació de totes les activitats i les possibilitats que ofereix el PELL.