Trobada d'Entitats el 29 i 30 de setembre al Parc de la Infanta

Aquest cap de setmana el Parc de la Infanta acull una gran mostra de la diversitat i riquesa de la vida associativa de la ciutat. Tres activitats comparteixen espai en una de les cites més participatives de l'any: la VIII Trobada d'Entitats, la 13a Fira de la Solidaritat per a la Cooperació i la fira del consell de Serveis Socials.

Prop de 60 entitats culturals, veïnals, lúdiques, esportives o socials mostren a tota la ciutadania les activitats que duen a terme. L'objectiu no és un altre que ampliar els llaços i crear ponts de comunicació per enriquir i ampliar la massa social d'unes entitats que són el nucli sobre el qual giren multitud de propostes i iniciatives de tot tipus que se celebren a la ciutat durant l'any.

Durant aquesta edició s'ha organitzat una recollida solidària d'aliments. Concerts, exhibicions culturals i esportives, se succeiran de forma paral·lela i ininterrompuda des del dissabte a la tarda i tot el diumenge. El divendres 28 té lloc la inauguració oficial amb un acte al Citilab, a partir de les 19.30 hores.

13a Fira de la Solidaritat, per la sobirania alimentària

També els dies 29 i 30 de setembre es mostra el vessant més solidari de la ciutat a través de les entitats que col·laboren en projectes de desenvolupament i cooperació en diferents països del món. Aquest any, el lema de la Fira és "Sobirania alimentària, alimentació amb sabor a justícia".

Les entitats participants mostren les seves iniciatives, organitzen actuacions i jocs i tallers per als més petits, així com el dinar a base de tastets solidaris "La cuina de la diversitat", que dóna l'oportunitat de provar receptes tradicionals d'altres continents, amb la col·laboració de El Diván de los Sentidos. Així mateix, es realitzaran activitats complementàries relacionades amb el tema. El lema d’aquest any és “Sobirania alimentària, Alimentació amb sabor a justícia”.

Programa VIII Trobada d'Entitats / (versión castellana)
13a Fira de la Solidaritat per a la Cooperació
Més informació sobre la Fira de la Solidaritat