Esport Salut: participa en activitats a l'aire lliure

Departament d'Esports

Una de les novetats posades en marxa aquest any i que continuaran a la tardor serà la programació de les activitats Vine a fer Esport Salut!, un programa amb monitors que es desenvolupa a diferents espais públics de la ciutat.

Les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, i es realitzen a espais com el parc de Can Mercader, Parc de la Infanta, Plaça de Sant ildefons, el Parc Esportiu o el Pilmos. Les activitats físiques poden ser d'intensitat baixa o mitjana (pilates, piltuka, estira't i relaxa't, fes aerobic...) També s'inclouen trobades per realitzar rutes de Nordic Walking o rutes pels barris de la ciutat, adequades per a qualsevol edat i estat físic.

Un 68% de la població cornellanenca realitza alguna activitat física

Segons dades estadístiques del Departament d’Esports de l’Ajuntament, un 68% de la població de Cornellà practica algun tipus d’activitat física i prop del 40% (26.000 persones) ho fa de forma organitzada mitjançant una de les prop de 60 entitats esportives que hi ha a la ciutat. Aquestes dades signifiquen un augment superior al 10% quant a l’esport organitzat, respecte als darrers anys.

Aquestes dades posen de manifest la tasca desenvolupada per l’Ajuntament els darrers anys a la ciutat en la promoció de l’esport i l’activitat física a totes les franges d’edat, la disponibilitat d’uns equipaments esportius de qualitat i molt diversificats i, finalment, la definició de programes específics per a diferents col·lectius, així com la creació de circuits a diferents espais públics de la ciutat. Per fer realitat tot això, l’Ajuntament compta amb un pressupost específic de 868.000 euros per a l’exercici en curs.

Activitats als parcs i places (setembre-desembre)
Programa Esport i Salut (PAFES)
Més informació al Cornellà Informa de setembre
Mapa d'instal·lacions esportives