Una tardor repleta de teatre, música i cultura: …que comenci l’espectacle!

Departament de Cultura

A Cornellà la tardor és sinònim d’activitat i dinamisme cultural. Aquest cap de setmana tindrem l’oportunitat de veure les primeres propostes de la programació del Cornellà Escena i la programació de Teatre Familiar per al darrer trimestre de l’any. El primer espectacle serà la presentació del darrer disc de la banda de rock McEnroe, “Las Orillas”. Serà el 5 d’octubre, a partir de les 22 hores a la Sala Ramon Romagosa. I per als més petits també comença la programació de Teatre Familiar amb la proposta de la Cia. Teatre Mòbil. “Les trifulques dels germans Garrapinyada”, el 7 d’octubre, a les 12.30 hores, a la Sala Ramon Romagosa.

Tot això es complementarà amb les activitats promogudes a les biblioteques i a diferents espais de la ciutat per completar una tardor cultural, com les exposicions que es poden veure al Castell i al Museu Palau Mercader.

Madame Bovary, a l’Auditori

La programació de teatre a l’Auditori s’engega amb la posada en escena Madame Bovary , el 7 d’octubre, a les 19.00 h. Pentación Espectáculos produeix aquest muntatge dirigit per Magüi Mira, amb Ana Torrent, Juan Fernández, Armando del Río i Fernando Ramallo com a protagonistes i amb versió escènica d’Emilio Hernández.

Programació de teatre i música Cornellà Escena
Teatre Familiar i altres activitats de cultura en família
Web de l'Auditori