EXPOSICIÓ DEL 28è CONCURS DE CÒMICS

Lloc: El Castell Sala d'Exposicions (Castell de Cornellà, c/Mossèn Jacint Verdaguer s/núm)

Aquesta exposició constitueix l'acte central de la Mostra i dóna a conèixer els treballs guanyadors i finalistes del 28è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", on els joves creadors fan del còmic el seu mitjà d'expressió artística. Durant l’acte d’inauguració es farà l’entrega de premis del concurs, així com el lliurament del 19è premi Ivà, que aquest any ha recaigut sobre Kim, autor de El arte de volar.

"RACÓ DE L'IVÀ i 25 anys de Makinavaja"
El Racó de l'Ivà ens recorda l'enyorat dibuixant amb una col•lecció d'obres (dibuixos, il•lustracions i historietes dedicades a l'Ivà) realitzades pels historietistes professionals guardonats amb el premi Ivà.

Un pont vers Angoulême, de l'Escola Joso
A més aquest any, comptarem amb l’exposició  "Un pont vers Angouleme", que celebra  26 anys de viatges ininterromputs de la Joso al Festival de la BD de Angoulême, on es mostra l’estret vincle generat entre el festival, la ciutat i l’escola. L’exposició compta amb més de seixanta pàgines originals de còmics d’una vintena d’alumnes i professors de la Joso (Jordi Lafebre, Josep Homs, Roger Ibáñez o Raule), publicats a França a editorials tan prestigioses com Dupuis, Dargaud o Soleil, que mostren la presència activa d’aquests autors al mercat del còmic francès, el més important d’Europa.

Inauguració: 9 de novembre, a les 20h.
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h (dissabtes tancat).

Programació Mostra del Còmic