L’esport dirigit torna als parcs i a les places de Cornellà aquesta tardor

Departament d'Esports

Qualsevol moment és idoni per a posar-se en forma; la tardor, també. El programa “Vine a fer Esport Salut!”, que es va estrenar la darrera primavera, tornarà a omplir aquest trimestre els parcs i les places de Cornellà de veïns i veïnes que volen posar-se en forma.

Totes les edats són bones i les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic. A més, són gratuïtes i un monitor especialitzat supervisa les
classes per tal que ningú es lesioni.

Trobareu coreografies al ritme de música llatina, estiraments, relaxacions, passejades pels carrers dels diferents barris o sortides amb bastons per l’entorn natural, entre d’altres disciplines. El parc de Can Mercader, el de la Infanta, la plaça de Sant Ildefons i el Parc Esportiu Llobregat són els llocs escollits per realitzar les dinàmiques. Només cal anar amb calçat esportiu, roba còmoda, una ampolla d’aigua i una tovallola petita.

Consulteu els horaris i les activitats a: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp al Departament d’Esports (plaça dels Enamorats, 4-6. T. 93 377 02 12), al Parc Esportiu Llobregat o al Pilmos (Av. Sant Ildefons, 2. T. 93 471 11 95).