Jove: Forma’t, diverteix-te i crea a Cornellà

Departament de Joventut

La joventut és el temps de les possibilitats, del creixement i de l’experimentació. És un període per a aprendre i desenvolupar-se, per a crear i passar-ho bé. Cornellà n’és conscient i ofereix als seus joves recursos per a expressar la seva creativitat i fomentar la participació: des de les Nits Insòmnia fins al projecte Experimenta, que abasta el vessant musical, la promoció de les noves tecnologies, les arts plàstiques, amb la Paret Taronja, o els Grups de Joves al CRAJ, on els propis adolescents formen els seus companys.

Però encara n’hi ha més. El concurs de còmics, la promoció d’un comportament sexual saludable i els Serveis d’Informació Jove (el TRAILER i l’IMESDE) són uns altres punts de referència per a aquest col·lectiu fonamental a la ciutat.

Connectat a la tecnologia

A l’Aula de Treball i Experimentació (A.T.E.), situada al CRAJ, es potencia l’ús de les noves tecnologies amb la programació de tallers i cursos. Així mateix, es pot fer un ús individual dels ordinadors per a la recerca d’informació de treballs acadèmics.

Consulta la nova web del departament de Joventut

Més informació al Cornellà Informa:

·Estades a l’estranger, voluntariat, feines d’hivern… Tot al teu abast
·Dels locals de la Factoría al concert de la Festa Major
·Les Nits Insòmnia, també amb fred
·Penja't a la Paret Taronja
·Tallers al CRAJ