Obres als carrers Miquel de Roncalí i Pius XII per fomentar l’ocupació

Departament de Polítiques d'Espai Públic

Apartir d’aquest mes d’octubre comencen les obres de reurbanització del carrer Miquel de Roncalí (entre Rubió i Ors i les escales d’accés a la plaça dels Enamorats) i el carrer Pius XII (dels Pins) a l’espai proper a la plaça Can Rissuenyo. Les executarà l’empresa municipal Procornella, en el marc dels objectius de l’Acord Social contra la Crisi que impulsa l’Ajuntament de Cornellà.

Les obres al carrer Miquel de Roncalí tenen un pressupost de 218.053,51 euros i de 263.406,28 euros al tram a remodelar al carrer dels Pins. A tots dos carrers s’efectuarà la renovació dels elements deteriorats i una nova urbanització, seguint criteris d’austeritat i sostenibilitat. La previsió és finalitzar l’actuació durant el primer trimestre de 2013.

A més d’aquests dos carrers del Centre, també s’han renovat recentment els carrers Josep Cuxart i Jaume Casas Pallerol, i està previst fer actuacions similars al carrer Cirerers, i la confluència entre Av. Línia Elèctrica i la carretera d’Esplugues.

Aquestes obres s’emmarquen en el pla de l’Ajuntament, vinculat a l’Acord Social, per destinar 3 milions d’euros de recursos propis al foment de l’ocupació; d’aquests, 1,5 milions s’inverteixen en projectes de transformació i millora de l’espai públic de la ciutat, incloent la contractació de persones aturades de Cornellà.

Més informació
Web de l'Acord Social