Els Amics de les Arts i Els Catarres, concert doble a l'Auditori

El dissabte 27 d'octubre, L’Auditori posa a l’abast del públic un espectacle conjunt on Els Amics de les Arts i Els Catarres seran protagonistes. D’una banda, Els Amics de les Arts presentaran a la ciutat el seu darrer treball ‘Espècies per catalogar’ amb dotze noves cançons que formen una joia pop. Les veus del quartet format per Eduard, Dani, Ferran i Joan Enric construeixen històries amb una forta càrrega emocional.

D’altra banda, Els Catarres presenten la Gira Bandarra 2012 i creixen en els directes amb un trombonista, una trompeta i un percussionista que fan que els seus concerts guanyin en força i siguin més festius i divertits.

Més informació i venda d'entrades a la web de l'Auditori

Ana Belén i "Violines y trompetas", el mes de novembre

L'Auditori de Cornellà continua el mes de novembre la seva programació amb dos espectacles de gran categoria; per una banda, Ana Belén ens presentarà ‘A los hombres que amé’ el 17 de novembre a les 21.30h. La cantant ens visita amb el seu darrer treball que expressa el seu agraïment als homes amb els quals ha compartit somriures, inquietuds, esperances, alegries i saviesa.

I finalment,  Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras ens acompanyaran el 25 de novembre a partir de les 19h en el darrer acte de la temporada de tardor a L’Auditori de Cornellà. Sota la direcció de Miquel Gorriz ens arriba la comèdia "Violines y trompetas", que ja va ser tot un èxit quan es va estrenar l’any 1977. Ara torna per fer-nos gaudir amb les vivències de tres músics de cambra que comparteixen professió i també objectius amorosos.