Una ciutat plena de còmics

Departament de Joventut

Exposicions, activitats a les biblioteques i als instituts, als mercats, als restaurants… Tots els racons són bons per contemplar les últimes creacions dels artistes del concurs “Ciutat de Cornellà”, veure projeccions (visionat de “Devil May Cry”, el 15 de novembre a la Biblioteca Marta Mata), escoltar les narracions de les contacontes (9, 16 i 27 de novembre a la Biblioteca Central i el dia 21, a la BMM) o fer unes tapes amb el dibuixant Joso (el 15 de novembre, a El Diván de los Sentidos).

“Arrugas: de la viñeta a la pantalla”

D’aquesta edició destaca l’exposició “Arrugas: de la viñeta a la pantalla”, una mostra oficial de la pel·lícula basada en el còmic de Paco Roca i que es podrà veure a l’Espai d’Art Moritz del 8 de
novembre a l’1 de desembre. Aquest film va guanyar el Premi del Públic al Millor Llargmetratge al festival Anima de Brussel·les i dos premis Goya.

Lliurament de premis

Tampoc us podeu perdre les diferents exhibicions dels creadors cornellanencs a la Paret Taronja del CRAJ, i, és clar, el lliurament dels premis “Ciutat de Cornellà” i “Premi ‘Ivà’ al millor historietista professional” al Castell, el dia 9 de novembre. Hi esteu tots convidat!

Delícies de còmics

La Mostra del Còmic estrena aquest any una ruta gastronòmica per bars i restaurants de la ciutat. Farem un recorregut per diferents personatges de còmic amb una tapa + consumició a preus populars. Si fas tota la ruta i fas arribar aquest comprovant al Cornellà Compra a Casa, et premiarà amb una tarja de fidelització de 15€. Consulta aquí els establiments adherits. I a més, al restaurant Plats (Mossèn Joaquim Palet, 5) i a El Diván de los Sentidos (Cornellà Modern, 16) podreu trobar delícies de còmics al seu menú i carta!! Més informació.

Programació de la Mostra del Còmic
Obres premiades del Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà"