Activitats Centre d'Empreses: 'Marketing de Guerrilla'

Aquesta sessió que portarà el títol: “MARKETING DE GUERRILLA” serà un petit curs orientat a pimes, molt pràctic, amb un llenguatge senzill per a que arribi als diferents tipus de públic que pot assistir.

L’objectiu de la jornada és ensenyar als assistents com el marketing de guerrilla pot ajudar a les empreses a reforçar la seva imatge de marca, a promocionar els seus serveis i a captar nous clients sense haver de fer una gran inversió monetària (però sí en creativitat).

Estructura del Seminari:

1. Que és el marketing de guerrilla
2. Quan s’utilitza
3. Exemples pràctics i deferents aplicacions

La primera part del seminari la dedicarem a explicar breument el significat del marketing de guerrilla. Explicarem com i quan s’ha de fer servir el marketing de guerrilla, identificant el moment clau i les accions més indicades segons el sector en el que estem ubicats i el nostre públic objectiu.

Comentarem les accions i promocions del marketing de guerrilla fetes per altres empreses i que han tingut una gran repercussió als mitjans de comunicació i uns grans beneficis per a l’empresa. Finalment es resoldran els diferents dubtes que puguin tenir els assistents a la sessió.

Ponents:

- Isabel Salvador Urbano, consultora en Marketing
- Eva Padrosa i Benissanet, consultora en comunicació i RR.PP.
Ambdues sòcies de l’empresa Sivana, soluciones de marketing

Hora:  de 9:30 a 11.00h
Lloc: Aula A-2 del Centre d’Empreses

És necessària inscripció prèvia.
Més informació a www.cornellaempren.com o al telèfon 93.474.80.42