El diumenge 25 de novembre, eleccions al Parlament de Catalunya

Les eleccions al Parlament de Catalunya corresponents a la 10a legislatura de l’actual període democràtic se celebren el 25 de novembre de 2012. Per seguir els resultats de la jornada electoral, aquest diumenge podeu consultar:

Ajuntament de Cornellà
Avanços de participació

_________

Ajuntament de Cornellà
Resultats provisionals

         

Generalitat de Catalunya
Web de resultats provisionals

 

Generalitat de Catalunya
Banc de dades electorals

Pel que fa a Cornellà, hi ha 60.533 persones cridades a les urnes i 114 meses electorals.  Podem comprovar que formem part del cens electoral a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, a la plaça de l’Església, i en cas de tenir la signatura electrònica, a la Carpeta Ciutadana de la web municipal.

Els cinc districtes de Cornellà

Cornellà està dividida en cinc districtes censals, on es distribueixen un total de 17 col·legis electorals. El Districte 1 està format pels barris Centre i Riera; el Districte 2 correspon a Almeda; el tercer pertany al Pedró i Fontsanta; el Districte 4 inclou la Gavarra i Lindavista; el cinquè equival a Sant Ildefons Oest i el Districte 6, a Sant Ildefons Est.

A tot Catalunya, el cens electoral provisional per a aquestes eleccions al Parlament és de 5.257.587 persones, 27.936 persones més que a les eleccions de 2010. El Parlament de Catalunya  està integrat per 135 diputats, repartits entre 85 diputats per Barcelona, 18 per  Tarragona, 17 per Girona i 15 per Lleida. Més informació a: www.parlament2012.cat.