Novembre, mes contra la violència masclista

Durant els mesos d’octubre i novembre, a Cornellà s’està portant a terme una campanya de sensibilització per tota la ciutat que combina accions de presència al carrer amb formació preventiva als instituts i actes divulgatius.

Aquest mes es podrà veure a la ciutat aquesta campanya de sensibiltzació amb elements de difusió a tota la ciutat, en els comerços associats a Cornellà Compra a Casa, les àrees bàsiques de salut i el centre comercial El Corte Inglés. El dia 20 de novembre, el RCD Espanyol organitza un sopar de sensibilització i recollida de fons al seu nou estadi, un sopar obert a tots els ciutadans i ciutadanes que hi vulguin col·laborar.

Als instituts s’ha treballat en la creació d’un eslògan reivindicatiu i els tres guanyadors es donaran a conèixer en l’acte central del Dia Internacional contra la violència masclista, el 25 de novembre al Patronat Cultural i Recratiu (18.30 h), on també es llegirà un manifest i es farà una xerrada sota el títol “el mite de l’amor romàntic”.

La idea de la campanya va sorgir arran d’una proposta de col·laboració de l’Associació Quixots Blanc i Blaus, una entitat que treballa en accions solidàries.