El comerç local de Cornellà engega la campanya de Nadal amb una nit de compres i diferents promocions

Consorci del Comerç

L’Ajuntament de Cornellà, a través del Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, posa en marxa la campanya de Nadal el 5 de desembre coincidint amb l’encesa dels llums als carrers comercials. L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç local de la ciutat mitjançant l’impuls de diferents iniciatives i destacar els seus valors de qualitat, varietat, confiança i tracte personalitzat.

La principal novetat d’aquest any, és la celebració, el 14 de desembre, de la Nit de Compres. Entre les 21 i les 24 hores, al voltant del mercat Centre i el carrer Rubió i Ors, s’instal•laran carpes on prop de 60 botigues de la ciutat oferiran almenys un dels seus productes amb un gran descompte. Roba, ulleres, complements, joguines, pernils... els veïns i les veïnes tindran al seu abast un ampli ventall de productes a preus rebaixats, envoltats de degustacions, animacions i música.

Tots en pijama

Molts dels comerciants que participen a la nit del 14 de desembre atendran el públic en pijama per a crear un ambient lúdic i festiu. Si els clients també en porten rebran sorpreses i obtindran algun detall.  Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats i el preu final es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu, la web del comerç de Cornellà.

Entre d’altres iniciatives que es posaran en marxa també destaca la que es farà del 21 de desembre fins al 4 de gener: una família d’actors i actrius (pare, mare, filla, fill i àvia) recorreran els eixos comercials de la ciutat i els mercats municipals. Aquesta família parlarà amb els botiguers, interactuarà amb els ciutadans i els explicarà les ofertes que hagin trobat.

Així, mateix, el Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç de Cornellà, en col•laboració amb l’associació Cornellà Compra a Casa, ha organitzat el quart concurs d’aparadors i de parades de Nadal. Paral•lelament, als mercats municipals es farà animació musical durant els dies de Nadal a càrrec de diferents corals de la ciutat i també s’instal•laran carpes on els més petits de la família podran donar la carta a Ses Majestats d’Orient.

Més informació sobre la campanya de promoció comercial      
www.cornelladellobregat.eu