La màgia del Nadal omple Cornellà d'activitats i propostes per a tota la família

El Nadal és l'època més màgica de l'any. La ciutat s'omple d'il·lusió, de bons propòsits i d'activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. És temps de compartir i de gaudir. La il·luminació dels carrers ens marca la seva entrada, i els comerciants de Cornellà es bolquen a decorar els seus aparadors i les seves parades. Parròquies, entitats i places acullen pessebres i nadales, les biblioteques adapten les seves lectures i les seves activitats a aquest període.

Ja preparant l'arribada dels Reis, dijous 13 de desembre al Castell de Cornellà es presentarà “La gateta Bastet i els llums de la Miranda”, el Conte de Reis 2013, a les 18:00 hores. El conte ha estat escrit per Griselda Martín Carpena i il·lustrat per Ermisenda Soy. A les escoles de la ciutat i al Campament Oriental es distribuirà un exemplar del llibre als infants més petits.

El Grup de Pintors de Cornellà, com és habitual en aquestes dates, ofereix una Mostra de les seves obres al mateix Castell. S'inaugura dimarts a les 20.00 hores. A més, aquest any organitzen per al proper 16 de desembre la Fira de Santa Llúcia. La plaça de l'Església s'omplirà de parades d'artesania, productes nadalencs, activitats, tallers infantils i nadales.

El diumenge 16 de desembre, a les dotze del migdia, tindrà lloc la inauguració del pessebre i nadales a la plaça de l'Església. Un any més, podrem veure un naixement en el centre de la font, amb figures de fins a 1,25 metres. També hi haurà pessebres en la Germanor de La nostra Senyora del Rocío, en la parròquia de Santa María, en el local social de Amics de la Sardana, en la parròquia de la Verge del Pilar i en la de Sant Ildefons.

Fira Infantil de Nadal

Fira de Cornellà acollirà del 19 al 31 de desembre la Fira Infantil de Nadal, un espai on els nens i les nenes d'entre 2 i 12 anys trobaran multitud de jocs, tallers i activitats per jugar i divertir-se. Obrirà tots els dies d'11 a 20 h, excepte el 24 i el 31 de desembre que acabarà a les sis i el 25 i el 26, que romandrà tancada.

Activitats de Nadal i Reis
VII Mostra de Pintors de Cornellà
Fira Infantil de Nadal