Els comerços organitzen una Nit de Compres amb ofertes especials, i sorpreses per a qui vagi en pijama

Consorci del Comerç

Des del 5 de desembre ja estan encesos els llums nadalencs als principals carrers comercials, marcant així l'inici de la campanya de Nadal d'aquest any als comerços de Cornellà.

La principal novetat és la celebració, el 14 de desembre, de la Nit de Compres. Entre les 21 i les 24 hores, el mercat Centre i una vintena de botigues del carrer Rubió i Ors seran obertes, a més de carpes on altres botigues de la ciutat oferiran almenys un dels seus productes amb un gran descompte. Roba, ulleres, complements, joguines, pernils... els veïns i les veïnes tindran al seu abast un ampli ventall de productes a preus rebaixats, envoltats de degustacions, animacions i música. 60 comerços i parades del mercat participen a la promoció, que organitza el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, junt amb l'entitat Cornellà Compra a Casa.

Tots en pijama

Molts dels comerciants que participen a la nit del 14 de desembre atendran el públic en pijama per a crear un ambient lúdic i festiu. Si els clients també en porten rebran sorpreses i obtindran algun detall.  Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats i el preu final es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu, la web del comerç de Cornellà.

L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç local de la ciutat mitjançant l’impuls de diferents iniciatives i destacar els seus valors de qualitat, varietat, confiança i tracte personalitzat.

Entre d’altres iniciatives que es posaran en marxa també destaca la que es farà del 21 de desembre fins al 4 de gener: una família d’actors i actrius (pare, mare, filla, fill i àvia) recorreran els eixos comercials de la ciutat i els mercats municipals. Aquesta família parlarà amb els botiguers, interactuarà amb els ciutadans i els explicarà les ofertes que hagin trobat.

Així, mateix, el Consorci per a la Promoció i la Dinamització del Comerç de Cornellà, en col•laboració amb l’associació Cornellà Compra a Casa, ha organitzat el quart concurs d’aparadors i de parades de Nadal. Paral•lelament, als mercats municipals es farà animació musical durant els dies de Nadal a càrrec de diferents corals de la ciutat i també s’instal•laran carpes on els més petits de la família podran donar la carta a Ses Majestats d’Orient.

Més informació sobre la campanya de promoció comercial      
www.cornelladellobregat.eu