Cap de setmana ple d’activitats nadalenques i concerts

El Nadal és l'època més màgica de l'any. La ciutat s'omple d'il•lusió, de bons propòsits i d'activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. És temps de compartir i de gaudir. La il•luminació dels carrers ens marca la seva entrada, i els comerciants de Cornellà es bolquen a decorar els seus aparadors i les seves parades. Parròquies, entitats i places acullen pessebres i nadales, les biblioteques adapten les seves lectures i les seves activitats a aquest període.

El Grup de Pintors de Cornellà, com és habitual en aquestes dates, ofereix una Mostra de les seves obres al mateix Castell. A més, aquest any organitzen per al proper 16 de desembre la Fira de Santa Llúcia. La plaça de l'Església s'omplirà de parades d'artesania, productes nadalencs, activitats, tallers infantils i nadales.

El mateix diumenge 16 de desembre, a les dotze del migdia, té lloc la inauguració del pessebre a la plaça de l'Església amb una cantada de Nadales. Un any més, podrem veure un naixement en el centre de la font, amb figures de fins a 1,25 metres. I al mateix lloc, els Amics de la Sardana organitzen una ballada de sardanes i mostra de cultura popular.

També hi haurà pessebres a la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío, a la parròquia de Santa María, a el local social de Amics de la Sardana, a la parròquia de la Verge del Pilar i a la de Sant Ildefons. Quant a concerts, l’entitat Cornell’art Traços celebra al Castell el seu 25è aniversari amb un concert líric, dissabte a les 21:00 hores. I la coral Nova celebra el Nadal diumenge a les 18:30 hores, també al Castell.

Per acabar, cal mencionar que l’Associació de Veïns d’Almeda organitza una festa solidària a la plaça d’Almeda la Vella, diumenge al migdia, per col•laborar en el gran recapte per a la Botiga Solidària de Cornellà.

Fira Infantil de Nadal

Fira de Cornellà acollirà del 19 al 31 de desembre la Fira Infantil de Nadal, un espai on els nens i les nenes d'entre 2 i 12 anys trobaran multitud de jocs, tallers i activitats per jugar i divertir-se. Obrirà tots els dies d'11 a 20 h, excepte el 24 i el 31 de desembre que acabarà a les sis i el 25 i el 26, que romandrà tancada.

Activitats de Nadal i Reis
VII Mostra de Pintors de Cornellà
Fira Infantil de Nadal