Noves promocions d’habitatge públic i parkings a Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà posa a disposició dels veïns i veïnes de Cornellà una nova promoció d’habitatge protegit de venda.

Es tracta d’una promoció de 48 habitatges amb protecció oficial que l’empresa municipal Emducsa està construint a l’Avda. Línia Elèctrica 23-25. L’adjudicació es farà mitjançant sorteig públic i es reservaran 8 habitatges per a processos de reallotjament d’afectats per plans urbanístics de la ciutat. Els habitatges tindran superfícies entre els 63 i els 102 metres quadrats i cada pis tindrà vinculada una plaça d’aparcament.

Les característiques dels habitatges i els requisits dels sol·licitants es poden consultar a la web: www.emducsa.com o a les oficines de l’empresa ubicades al carrer Albert Einstein, 47-49. Les sol·licituds podran ser presentades des de les 9 hores del dia 16 de novembre de 2009 fins a les 14 h dels 18 de desembre del mateix any.

Ja es pot sol·licitar una plaça en els aparcaments de Almogàvers i Salvador Allende

Des del pròxim 16 de novembre fins al 15 de desembre s'obre el període per a sol·licitar una plaça de pàrquing en els dos nous aparcaments que l'empresa municipal Emducsa està construint en Sant Ildefons. Un és el situat en la carrer Almogàvers, en el subsòl entre aquest carrer i la zona destinada a la guarderia Torre de la Miranda. L'aparcament s'ha construït seguint tots els criteris de seguretat i qualitat constructiva, constarà de 3 plantes subterrànies amb capacitat per a 191 places de garatge i 178 trasters.

Es podran a la venda en règim de concessió per un període de 50 anys. La part exterior, es modificarà per a oferir una imatge més racional, amb zona d'aparcament i espai públic d'ús ciutadà. L'altre aparcament que posa places a la venda pública és el de l'avinguda Salvador Allende 57-59, sota l'edifici de 120 habitatges que Emducsa està construint. El règim de transmissió és el de propietat privada. Disposa de 4 plantes d'aparcament. Dos d'elles es reserven per als habitatges de l'edifici i les altres seran de venda lliure, amb una capacitat de 120 places de garatge i 120 trasters.

Más informació:
Emducsa
c/ Albert Einstein.
Tel.: 93 484 02 02
www.emducsa.com

Iniciades les obres d'un aparcament en la plaça Prat de la Riba

Al barri Centre s’han iniciat les obres de construcció d’un aparcament soterrani a la plaça Prat de la Riba. Tindrà dues plantes i una capacitat per a 256 places de garatge i 8 trasters.