Arriba l'hora del Carnestoltes!

Departament de Cultura

La gran Rua de Carnestoltes 2013 a Cornellà se celebra el dissabte 9 de febrer. La concentració de comparses i carrosses comença a les 17.00h, al carrer Bonestar (al costat de la Plaça de Catalunya). A les 18:00h començarà la rua per la ciutat (Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu i Plaça de Catalunya) i a partir de les 20.30h, arribada, lliurament de premis i fi de festa a la mateixa plaça de Catalunya.

Les bases per participar al concurs de comparses són força senzilles: cal ser un grup mínim de 10 persones, anar disfressat, portar molta marxa i moltes ganes de divertir-se. Les categories dels premis són: Millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la temàtica més actual. El jurat valorarà l’originalitat del tema, els guarniments, la complicitat i la capacitat d’animació de cada grup.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Fins al dijous 7 de febrer de 2013 al Servei d'Informació Jove TRAILER
C. Mossèn Andreu, núm. 17 baixos
E-mail: trailer@aj-cornella.cat
Telèfon: 93 376 35 61
Horari: Dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Cliqueu aquí per descarregar el full d'inscripció.
Cal omplir-lo i reenviar-lo a l'adreça electrònica trailer@aj-cornella.cat
Clica aquí per descarregar l'octaveta amb el recorregut

CARNAVAL INFANTIL AMB LA XARANGA SARAU

Especialment per als més petits, recordeu que també teniu l'opció de participar el diumenge dia 10 de febrer, a partir de les 12:00 h, a la rua pel Casc Antic que organitza la Xaranga Sarau/Societat Coral la Unió. Sortirà a les 12:00 h des del carrer dels Pins.

El recorregut finalitzarà a la plaça de l’Església a les 13:00 h, on començarà el fi de festa amb el grup d’animació infantil Pedrol-Pedrós (en cas de pluja l’espectacle es traslladarà a la Masia Can Tirel, Parc de Can Corts).